Omgeving

Wandelen

Er zijn drie wandelroutes vanuit de TintelTuin: een korte wandeling van 4 km over het historische gehucht Schadewijk langs het riviertje de Run en een langere wandeling van 11 km over Schadewijk, door de bossen en velden naar Steensel en achter Walik weer terug. U kunt vanuit de Tinteltuin ook een wandeling maken van 45 minuten over Landgoed Heijbroeck. Deze wandelroutes stellen wij gratis ter beschikking.

Fietsen

De TintelTuin ligt aan twee bestaande fietsroutes in de Brabantse Kempen. De TintelTuin beschikt over een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Kinderen & huisdieren

Kinderen zijn welkom in de Tinteltuin, maar de Tinteltuin is geen speeltuin waar kinderen vrij overal kunnen spelen. Ze mogen wel spelen in de zandbak, rond en op het klimtoestel. Er mag nergens in de tuin met een bal of iets dergelijks gespeeld worden, of gefietst worden. Ook zijn de beelden in de tuin en het waterornament niet bedoeld als speelgoed. Schade hieraan zal verhaald worden. Kinderen mogen natuurlijk niet door de plantenborders lopen of planten afbreken of bloemen plukken. Honden mogen meekomen, mits ze aan een korte riem gehouden worden en op verharde paden en terrassen blijven. Het is uiteraard niet toegestaan dat honden plassen of poepen in de tuin.