Rondleidingen

Individuele audio rondleiding

Eetbare bloemen met workshop

Vanwege corona hebben we nu een individuele rondleiding door de eetbare-bloementuin. Eigenaresse Jeanne vertelt u van alles over alle eetbare bloemen die in de Tinteltuin staan. Met een MP3-speler en een koptelefoon gaat u alleen of met zijn tweetjes door de eetbare-bloementuin. Na afloop krijgt u meer uitleg en recepten met eetbare bloemen en gaat u uw eigen bloementhee samenstellen, die u daarna kunt opdrinken. U krijgt daar een home-made bloemenkoekje bij. De kosten hiervan zijn €7,90 per persoon. Reserveren is gewenst, bij voorkeur per email.

Twee rondleidingen

In de Tinteltuin worden 2 verschillende rondleidingen gegeven: een rondleiding met het accent op de eetbare bloemen en geneeskrachtige planten en een met het accent op de bloemen en planten die goede snijbloemen geven.

Duur, Kosten & Reserveren

  • Een rondleiding duurt ongeveer een uur. Tijdens de rondleiding kunnen de deelnemers vragen stellen en proeven van bloemen en bessen. De rondleiding over enkel eetbare bloemen duurt een half uur.

  • Een rondleiding kost €4,50 per persoon met een minimum van €35,- per groep. In een groep kunnen maximaal 20 personen deelnemen.

  • De eetbare bloemenrondleiding kost €3,- per persoon met een minimum van €30,- per groep.

  • Een rondleiding moet minimaal 1 week van te voren gereserveerd worden.

  • Iedere deelnemer krijgt een leuke attentie.