Biologische bloemen

Biologische bloemen maken blij

Wij zijn een van de weinigen in Nederland biologische snijbloemen kweken. Dat betekent dat we geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruiken en geen kunstmest. We zorgen voor een goede bodem en dragen bij aan de biodiverstiteit (bijen, vlinders, regenwormen, vogels etc.) met onze biologische bloemen. Ook worden onze bloemen nagenoeg klimaatneutraal gekweekt, in tegenstelling tot bloemen uit kassen of uit Afrika. Onze bloemen staan evenals gangbare kasbloemen ongeveer een week in de vaas en zijn uiteraard prachtig. Van biologische bloemen word je echt blij (zonder randje schuldgevoel).

Boeketten en feesten

Jeanne maakt prachtige veldboeketten van de biologische bloemen voor zomaar op tafel, voor je zelf, een vriendin of een zieke buurman. Onze kant-en klare boeketten zijn verkrijgbaar vanaf eind juni elke vrijdag en zaterdag, vanaf €10,-. Ze staan in een kraam aan de Hoogstaat. Voor andere dagen kunt u een boeket (vanaf €15,-) bestellen. Voor uw feest kunt u onze boeketten gebruiken, maar u kunt ook emmers met losse stelen bestellen. Een emmer met 40 stelen (4 -5 verschillende soorten bloemen) kost €20,-. U kunt ook in uw eigen vaasjes en vazen (kannen, kruiken, laarzen o.i.d.) door mij mooie bloemstukken laten maken. Daarvoor maak ik dan vooraf een offerte.

Bio-Bruidsboeketten

Ga je trouwen? Hou je van bloemen en van de natuur? Dan past een bio-bruidsboeket het beste bij jou. Van eind juni tot eind oktober zijn er volop bio-bloemen waar ik een prachtig bruidsboeket van kan maken. Uiteraard in de kleuren en de vorm die jij het mooiste vindt. Een bio-bruidsboeket kan ook met de post verzonden worden, in een stevige kartonnen doos met een beetje water. Een bio-bruidsboeket moet wel minimaal een week van te voren besteld worden. We kunnen ook voor corsages zorgen en de florale aankleding van de trouwlocatie.

Bio-Rouwbloemstukken

Tussen eind juni en eind oktober maken wij van onze biologische bloemen stijlvolle rouwboeketten. Onze bloemen bieden troost in droeve dagen. Dat kunnen bloemstukken zijn die de hele kist bedekken, maar ook kleine ronde biedermeier of kransen of een mooi boeket in een nieuwe of uw eigen vaas. Voor natuurbegraafplaatsen kunnen we het hele rouwbloemstuk maken in biologisch afbreekbare materialen.